Over Ons

Fietsen is bij ons in België en Nederland één van de populairste ontspanningsmogelijkheden en of je dit in je eentje of in groep wil doen, bepaal je natuurlijk zelf. Wij kunnen u het groepsgevoel aanbieden en wel met nadruk op GROEP. We zijn een tof Essens wielergroepje die zijn wekelijkse ritjes afhaspelt. We rijden steeds op woensdagavond (vertrek om 19 uur) en zondagmorgen (normaal om 9 uur). Vertrekken doen we steeds aan de kerk van Nispen, Nederland. Het eindpunt is T&T taverne en tennis te Essen-Wildert, waar we de rit afsluiten met een gezellige babbel vergezeld met een lekker natje. In totaal zijn er een 30 tal fietsers, maar reken dat er steeds een 10 tal per keer meefietsen.

Ons motto is dat iedereen altijd moet kunnen volgen met de groep en plezier kan beleven aan de fietsrit. Het fietstempo is rond de 30 km/h, soms iets hoger, andere keren wat lager, afhankelijk van wie er mee fietst. Indien u iemand bent die graag hard en competitief wil fietsen, kan u best naar een andere club zoeken, maar als u ons motto weet te plaatsen bent u altijd welkom.

De clubnaam is TT cycling en we hebben er geen statussen zoals voorzitter, penningmeester of dergelijke. Wel zijn we met een aantal personen die een beetje het wel en wee van de club verzorgen. Soms zoeken we één of andere organisatie uit, waar er een mooie rit gereden wordt. Dit kan variëren van 80 naar 130 km, afhankelijk van parcours en tijdstip in het jaar.

Lidgeld kennen wij niet, iedereen is welkom, iedereen moet en kan plezier beleven aan het samen fietsen! We hebben ook een fietstenue die vrijblijvend jaarlijks kan besteld worden aan een lage inkoopprijs.

Kijk maar of deze groep iets voor u is en of er interesse is om mee te fietsen. U bent altijd van harte welkom.

Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op het nummer +32 499/126395 of via het contactformulier van deze site. Graag zien we u wel op één van de volgende fietsdagen.